Newsfeed

Exorcisme: Punkified metal

Exorcisme – Visceral Lifestyles

Exorcisme is a two-man wrecking crew, and the mini album Visceral Lifestyles is also a two-song debut, and a scorching experience.

Cleveland’s Exorcisme unleashes utter hell with a raging, speeding two track barnburner of a demo, Visceral Lifestyles, fitting perfectly in line with their hometown’s reputation for gnarly, ripping metal….Raging metalpunk seemingly inspired by Venom, yellow goat Bathory, and the Exploited. Somewhat blackened, thrashing, speed metal-infused, punkified metal in all its glory. In the band’s own words, «Enter The Fucking Flames». The track Enter The Flames,

Pure, uncompromising filth-laden metal punk from Cleveland, Exorcisme’s Visceral Lifestyles assaults you with every nano second of uncompromising fury that brings together the sonic power of metal with the attitude of punk in the unholiest of matrimonies. Fueled by malevolence, hellbent on Destruction, guided by darkness. Enter the fucking flames.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*