Newsfeed

Andralls: Fastthrash!

Andralls - Bleeding For Thrash

Originally from Sao Paulo, Brazil, Andralls presents its furious, brutal and fast thrash metal. Their new album Bleeding For Thrash features an aggressive, technical, dirty and fast approach, which has become the trademark of the Brazilians. It was recorded and produced in the Papiris Studio under the direction of Caio Monfort. Consisting of 11 new tracks, this is the seventh full-length of the trio founded in 1998, in Sao Paulo, which describes itself as fastthrash. The MDD release features 2 bonus live tracks, recorded at SWR Barrosselas Metalfest 2018. The title track Bleeding For Thrash,

With 19 years on the road and with 6 album and one DVD, the band formed by Alex Coelho on vocals and guitars, Felipe Freitas on bass and vocal and drummer Alexandre Brito. In total of 12 tours, 7 around in South America Andralls have scared stages with band as  Judas Priest, Malevolent Creation, Exodus, Sodom, Krisiun, Asesino, Omen, Desaster, Kreator, Immolation, Dying Fetus, Necronomicon, Suffocation, Discharge, Cathedral, Master, Exhumed, Nasum, among others.

Andrall is a hard working band. They continues fighting, showing their work, writing down and increasing their name in Brazil and also in the global metal scene.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (4732 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*