Newsfeed

Anthon-Norwell Experiment: Showcases his spiritual side!

Anthon-Norwell Experiment - Under My Dreams ...Or My Skin

Anthon Norwell is a very talented musician who is also a very active musician. He plays in Memory Of Silence, The Norwell Project and Synesthesia but now he releases a new concept, this time in instrumental parts … Anthon-Norwell Experiment is a musical project access on the spiritual side and felt it for life or the belief of everyone!!

His third album Under My Dream … Or My Skin will be released in November 2019. It will contain a cd with 10 songs sung as well as a digital file for more than 45 minutes of additional music partly instrumental … The track Time Is Never Waiting,

With the first album Esoteric Fall he offered us a trip in different cultures, defined by a musical side well representative of the melodic sense of Norwell. His second album The Dark Parts Side Of Heaven was released two years ago and gained a great success on the platforms of legal eavesdropping. The track Breath,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*