Newsfeed

Godless Agenda: With killer bunny from Monty Python universe

Godless Agenda - Death Awaits You All

Godless Agenda is a Norwegian metal band inspired by Slayer, old Metallica, old Sepultura, Death, Satyricon, Kreator, Bay area thrash etc. With the new album Death Awaits You All, Godless Agenda are offering thrash metal with growling vocals and elements of death metal. Being quite diverse, this album offers much, fast and heavy moments, mid-tempo and groove, and don’t you forget about the melodic side of it. The track Death Awaits You All,

Inspired mostly by real life events, the lyrics on Death Awaits You All also offers a perspective on the gruesome killer bunny from Monty Python’s Holy Grail. The very nice artwork was created based on photos from Sulawesi in Indonesia and the Chapel Of Bones in Czech Republic. Øystein Bjerkan is the sole member of Godless Agenda. The track Devoured From Within,

The track Legacy Of Man,

Link:
Facebook
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*