Newsfeed

OzNor: With guitars in front

OzNor - Stormbringer

Slovakian heavy metal band OzNor released their debut album Stormbringer some time ago. The album was recorded, produced, engineered and mixed by Norbert Ozogany at Oznor Studio.

OzNor was formed in 2019 in Samorin, Slovakia by Norbert Ozogany as a one-man instrumental studio project. The self-released debut album brings different moods from heavy and fast, classic old school metal to slow and balladic parts along the ruling lead guitar.

Ozogany was obviously inspired of making Stormbringer and have already start the work on the second album that will be released in 2020.

OzNor project is mostly influenced by heavy metal, trash metal and black metal with heavy focus on the solo guitar and shred. The curios can listen to OzNor`s music here.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*