Newsfeed

Temple: Astaroth Excelsi and Raven Dust

Temple – The Last Pact

There are temples and Temple in various religions, but there are also at least nine metal bands called Temple. One of the bands are from Switzerland, and play black metal and will release their debut album The Last Pact next month. All the songs on the album by Temple except Underneat by Arthur Mérat .The album was recorded, mixed and mastered in Raven Dust Studios and released thru Narbentage Produktionen for tape release, and will be released in December at WolfMoon Production.

Temple is a band from Switzerland born in 2018 as a duo project. The singer is Astaroth Excelsi, also singer from the band Malphas. Rest of the arrangement is played by Raven Dust, guitarist from the bands Malphas and Chotza.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5849 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*