Newsfeed

Zen Garden: Combines several musical styles

 Zen Garden – Chained To Time

Zen Garden released seven days ago the album Chained To Time. Zen Garden is a symphonic rock band created by the Cremades brothers in 2001 after the dissolution of Hostile Dream, a project with darker dyes that managed to be a finalist in the missing Parrilla Rock and be opening act for the Holy Land. Zen Garden started with 6 musicians and this training was maintained for only one year. The track Traveller, 

Zen Garden is a project made up of talented instrumentalists who combines several musical styles, thanks to a refined virtuosity in a long career as session musicians, orchestras or as components of bands of different depths. The track Fractal,

Influences: A mixture of styles sketched on a symphonic rock background, with allusions to such disparate music as heavy, Latin rhythms, folklore, jazz or classical music. The band are inspired of artists as King Krimson, Dire Straits, Pink Floyd, Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, Dream Theater and many more. The result is a distinctive and nice music.

 

Link:
Homepage

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*