Newsfeed

 Chasing Embers: Video compilation from the Autumn Ukrainian Tour

Chasing Embers - Beckoning Call 

Two days ago the alternative metalband  Chasing Embers has released a music video from the song High Stakes. It is a video compilation from the Autumn Ukrainian Tour from Chasing Embers. High Stakes is groovy and have nice hard rock riffs and a short bright solo. Recently the album Beckoning was released.

Chasing Embers was formed in Kyiv Ukraine by drummer Vladyslav Pospolitak, guitarist Alexey Hrankyn and vocalist July Tallina who were joined by second guitarist Oleksandr Zahorulia and bassist Vladyslav Kachanovskyi. The band is known for good and meaningful lyrics and atmospheric alternative metal music.The band has some Ukraine folk music injections to add and freshen up the sonic palette. The song Spiritual have a fair amount of 90’s early 2000’s vibe.

On the trackThe Moonman the lyrics deal with a dark fairytale with science fiction lyrics, and July Tallina howling like a wolf.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*