Newsfeed

TDW & Abraham Sarache: A fertile collaboration

TDW & Abraham Sarache - Transmission

What do you get when a Venezuelan prog metal musician who plays the Cuatro, combines his talents with a prog metal composer and singer from The Netherlands? A collaboration that ends in a crushing song that’s called Transmission, a song with interesting hooks!

In this song, Venezuelan-born, Dutch-based artist Abraham Sarache and Tom TDW De Wit (TDW & Dreamwalkers Inc) combine their musical styles and create something very special that is both progressive as well as thematically haunting. The song Transmission deals with the miscommunication between people and how rifts between people can cause them to drift apart indefinitely.

Here are a track from Abraham Sarache collection of songs entitled Kaleidoscope Of Dreams,

Links:
Facebook
Homepage

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*