Newsfeed

Cellar Twins: With release party at Belvédère in Namur

Cellar Twins - Duality

Six days from today the album Duality will be released, and that record is the first full-length from the Belgian band Cellar Twins. They are known for their catchy melodies and powerful stage performances, the band created its own musical style by merging diverse influences. Alter Bridge, Avenged Sevenfold, Smashing Pumpkins, Killswitch Engage, Dream Theater, Korn, Volbeat, and many others. The band try their best to make music that stands out in the crowd. For the release of the album the band will have a release party at Belvédère in Namur on December 7th.For this concert two other Belgian groups would be invited to animate the evening with them.

Cellar Twins was initially created in 2014 by lead guitarist Jeff Sternon and drummer Francesco Damanti, the duo soon joined forces with Elodie Vainqueur on bass guitar and Carl Kubinsky on vocals and rhythm guitar. In 2017, Cellar Twins released their first 5 track self-titled EP, followed by 3 supporting music videos in 2018 for their songs My Shell, Flag of Doom, and Light Of Joy.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5219 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*