Newsfeed

R.I.P. Marie Fredriksson

Marie Fredriksson was the singer in the band Roxette, and after a prolonged battle against cancer she died at 61 years old yesterday. Many consider Roxette as the world’s most successful power pop duo, and they are definitely supported with love by their many fans around the world.

Marie Fredriksson and Per Gessle came out of Sweden in the late ’80s. Their game was pop, their mission to conquer the world. With 33 chart-busting singles and total record sales exceeding 75 million, it’s seems safe to say mission accomplished.

Stated on You Tube today in loving memory, «Marie, the woman with that beautiful voice, left us after a long fight with cancer.We will never forget you , Roxette , and all the beautiful songs».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6231 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*