Newsfeed

Beast Of Damnation: Old recordings were heavily dusted

Beast Of Damnation - Dawn Of The Beast

When singer and guitarist Heinze (ex-Debauchery, Temptamentum) recorded Dawn Of The Beast together with drummer Tomasz (ex-Belphegor) in 2008, none of the people involved suspected that 11 years would pass before the release of the album. But towards the end of 2019 it’s finally time to end this odyssey! After endless problems, Beast Of Damnation will, with the release of their debut full-length Dawn Of The Beast. The track Schlachtgesang,

Beast Of Damnation have always dedicated themselves to the black metal of the early days and that old school feeling is still Old School 11 years later. Following the tradition of bands like Venom and Mercyful Fate, as well as the Second Wave of Black Metal with bands like Mayhem and Emperor, Beast Of Damnation see themselves as representatives of Real Satanic Black Metal in its original sense. The band name Beast Of Damnation is named after a Beherit song.

The old recordings were heavily dusted, partly remixed and at the end mastered by none other than Patrick W. Engel (Impending Doom, Purgatory, Heaven Shall Burn) in order to be unleashed with a contemporary sound to mankind in 2019.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*