Newsfeed

Nightfear: They are back

Nightfear - Apocalypse

The track We Are Back are a taster of the new album Apocalyse from Spanish power heavy metal band Nightfear. February 5th is the official release day, and Apocalypse is the third full-length album. The new album is according to the press Nightfear`s most mature and powerful work to date with nice melodies and the fascinating mix of power metal and heavy metal. As we could expect there is a fair amount of splendid guitar riffs. The remarkable voice of Lorenzo Mutiozabal is also very worth to hear. The inspiration sources for Nighfear is well-known band as Judas Priest, Helloween, Riot, Gamma Ray, Iron Maiden, Primal Fear. The track We Are Back,

Nighfear was formed in Madrid in 2008 and released their first album Inception in 2012, with which they began to stablish their name in the Spanish heavy metal scene. Their 2nd album, a conceptual work entitled Drums Of War in 2015, set them as one of the most prominent national bands in their genre. After the tour of presentation of said album, Nightfear retired to write their 3rd album the above mentioned album Apocalypse.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*