Newsfeed

Belle Morte: Combines innocent and malicious parts

Belle Morte - Lace

Belle Morte have released new single and music video called Lace. Lace is a dark lullaby, the kind you sing when you know nothing is going to be OK. It’s about broken things that can’t be fixed. It’s about the choices that can’t be unmade. And it’s about inevitability of death to all beautiful. The track was recorded at Ivory Studio and mixed/mastered by Sergei Butovski.

Belle Morte was formed in Minsk in 2015 and is a symphonic/gothic metal band. The idea behind Belle Morte is combining the beautiful and innocent part (Belle) with malicious and twisted one (Morte).The first band’s EP Game On was released in 2018 together with their first music video Mercy. Lace and previous singles To Get Her and My Legacy are going to be a part of the debut album, that is expected to be released in 2020.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*