Newsfeed

Bryan Macdonald: Stonehenge in the background

Bryan Macdonald - The Gates To Sumer

On the album The Gates To Sumer Brain Macdonald plays all the instruments! Macdonald is originally from Ottawa, Ontario in Canada but now live in Bedford, Bedfordshire, United Kingdom. November 1st Macdoald released his sophomore album The Gates To Sumer. The track Sands Of Time,

Composer and recording artist Bryan Macdonald has published soundtrack music in the 1980’s and 90’s. He was also a contributor to the 90’s synth rock band, Mac And Co. His debut solo album, Distant Shore was a mixture of electronic and acoustic based rock, recorded and mastered at Brickwork Sound Studios and Abbey Road Studios. The track from The Mountains To The Seas,

The picture of Bryan Macdonald is as probably most people can see taken at Stonehenge. It`s a world of our own! The track World Of Our Own,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*