Newsfeed

Rat King: Chaotic realm of death and grind experimentation

Rat King - Vicious Inhumanity

The band Rat King states, As once said by someone at one of our shows. Y’all sound kinda latin/groove/speed/death. We think he nailed it!».

Seattle band Rat King return with their new album Vicious Inhumanity early next year. Vicious Inhumanity, the follow-up to 2016’s Garbage Island, sees the band moving away from the experimental sludge sound of their previous work This new album finds the band in a chaotic realm of death and grind experimentation. The track Borratanico,

Album Credits: Recorded by Tad Doyle at Witch Ape Studio – Seattle, WA. Mixed and Mastered by Ryan Butler (Exhumed, Landmine Marathon) at Arcane Digital Recording – Chandler, AZ.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*