Newsfeed

Midnight Tears: Shivering, power and pain

Midnight Tears – Scream

The Budapest band Midnight Tears obvious have humor as we mentioned some months ago. We repeat this fine humor.

Why the band plays doom/groove metal Richard Oravecs states humoristic, «My girlfriends said I love you. And I said, I love Zakk Wylde and the Black Label Society. Seriously, the word is that we love this music, and we can identify with the style. It has it all, shivering, power, pain … and the opposite of a world we disagree with»!

Hungarian doom/groove metal band Midnight Tears released their new video clip Scream from their debut EP Dr. Plague. The EP was recorded, mixed and mastered at MRC Studio by ISzabo Marci. Video director Rózsa Tamás.

Midnight Tears was formed in 2018 at Budapest, Hungary by Richard Oravecz (guitar) and David Vigh (drums). In the beginning of 2019 Istvan Gyula Toth (vocals) and Mark Domotor (bass) joined the band and the lineup was completed.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*