Newsfeed

Condemned To Dream: With award winning Latvian vocalist!

Condemned To Dream - Black Emerald Cold

The town of Tucson is located along the Santa Cruz River, a riverbed that is dry most of the year. The band Condemned To Dream from Tucson makes everything but dry music. The band offers an intense and fresh death metal on their second album Black Emerald Cold released at the end of November. Actually their debut album Lunacy And Clarity came in Mach this year. The track Before the Altar Of Victims And Fools,

Condemned To Dream began in the winter of 2017 as a recording project by Mark Coglan (ex-Mythiasin). Realizing the potential of something truly remarkable, Coglan enlisted the services of Jonas Schütz (Diësis, Eraserhead, Sapiency) to come in and play drums for the project in the fall of 2018. A demo of the debut album Lunacy and Clarity soon followed, however, Coglan envisioned something much more. The track Pestis,

Mara Lisenko (MARA, Karmafree and Ocularis Infernum), winner of best vocalist at the 2018 Latvian Metal Awards, stepped up to handle the vocals. A lead guitarist was found in João Miguel (Enblood) and the newly filled out band recorded and released Black Emerald Cold, the follow to the first album, Lunacy And Clarity. The track I Become,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*