Newsfeed

Sometimes We Make Music: Lived 400 km apart

Sometimes We Make Music - Trail Of The Fallen

Norway’s symphonic metal band Sometimes We Make Music sets January 22nd, 2020 as an international release date for a full-length album Trail Of The Fallen! Inspired by a variety of metal genres. Some of SWMM’s biggest influences are Devin Townsend, Wintersun, Turisas, Ensiferum, Two Steps From Hell and Tengger Cavalry, to name a few. The track Famine, with additional vocals by Nature Ganganbaigal from Tengger Cavalry

SWMM started in the spring of 2013 as a studio project as the band lived 400 km apart, therefore the name. The band have released and EP Forgotten Tales in 2013, and two singles in 2015 Skogens Ro and Descending Into Darkness.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6048 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*