Newsfeed

Necropsy: Overwhelming death metal with catchy riff

Necropsy - Exitus

The city of Lathi is probably best known as Finland’s leading winter sports center, but the city can also offer a skilled and leading death metal band called Necropsy.

Mythical Finnish death metallers Necropsy have just finished recording their new work in the form of a 4-song EP that will be entitled Exitus. The band has just revealed the new release details, which will be released next 21st of January 2020 through Xtreem Music in CD format. In the meantime, the band has released the first single Butcherado. This first single advance shows the classic style of Necropsy a pretty hard and overwhelming death metal sound with catchy riffs in the vein of Finnish bands such as Funebre, Purtenace, Convulse, Abhorrence, Deprativty.

Necropsy have been around since 1987 and is definitely one of the most legendary Finnish death metal bands, with numerous demos in the 80’s-90’s, as well as two albums and an EP, of which Psychopath Next Door EP (2013 ) and Buried In The Woods (2015) were released by Xtreem Music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5849 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*