Newsfeed

Trash Heaven: Dementia propels them!

Trash Heaven – 4 Heads For A Crown

Trash Heaven is located in the triangle pure hard rock , heavy metal and old-school thrash metal school. The 4 trash boy’s will maybe fascinate you with an old-fashioned voice, a guitar duo complementary harmonious solo frenzied?! April 17th, 2020 is the international release date for Trash Heaven’s new album 4 Heads For A Crown. Here are the first taster og the new album. The song Thrashed Heaven,

Trash Heaven was founded in 2007 and the first demo came two years later. After several concerts in the region, the band begins to create notoriety that leads them to record their first album Dementia six years ago .This album propels them on bigger stages and realizes more concerts in the region and in France.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*