Newsfeed

Subterfuge: Twist and turns and special touch

Subterfuge - Prometheus

The village name Piotrków Trybunalski comes from the diminutive form of the Polish edition of the name Peter (Piotr – Piotrek). The band Subterfuge from Piotrków Trybunalski has their Piotr in the form of saxophone player Piotr Grąbkowski. In addition Piotr Grąbkowski have six fellow musicians. Kinga Lis with vocal, Mateusz Drzewicz with vocal, Witek Nowak handel the bass, Adam Nowak with synths, the drummer is Bartek Grochulski and Tyberiusz Słodkiewicz with guitars. The album Prometheus is their sophomore release and actually it`s a double CD. The track Nighfall,

Subterfuge have their special approach to prog metal with some death metal elements and they sound often very intriguing. The lyrics deals with many subject as for instance dystopian future. The song structures is rather often complex but the music are more than enough catchy. The different vocals switching from the female and male clean vocals to the guttural and harsh ones are very nice. The music is dynamic and varied with dreamy parties with acoustic guitar followed by synths. There are fast parts, theatric sounds and much good riffing. Aliens have a aggressive atmosphere and cool space sound. Those who enjoy heavy music with twist and turns and a special touch should absolutely check out Subterfuge.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*