Newsfeed

Weight Of Emptiness: With participation of the singer Yamhanty Adler

Weight Of Emptiness - Invisible Mind Workers

The very skilled Chilean doom / death metal band Weight Of Emptiness have released their new lyric video to the song Invisible Mind Workers belonging to the album Conquering The Deep Cycle released in 2019 under the Australis Records label. The album was recorded in The Farm Studio (bass, guitars and vocals) and Audio Custom Studio (drums).  Mixed and mastered in Ripo Studio by Richard Iturra. Invisible Mind Worke features the participation of Mexican singer Yamhanty Adler. The Lyric video was made by Claudio Abarca of PRK Films.

Weight Of Emptiness was formed in 2015 in Santiago, Chile and their debut album Anfractuous Moments For Redemption was released in March 2017. At present the band is formed by Alejandro Ruiz with vocals, Juan Acevedo and Alejandro Bravo with guitars, Mauricio Basso with drums and Mario Urra with bass. The band embarked on their first European tour last September to show support Conquering The Deep Cycle album.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7081 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*