Newsfeed

Puckat: Free fall towards a false fate

Puckat – Negative g

Negative g is a lifelong fall in a free fall towards a false fate. Nagative g is the Puckat’s 2019 album and are based on a concept and includes 8 tracks which are chapters of a story. The track Horse Fever,

Puckat (formerly called Cullieve) is a rock band founded in early 2016 by Mansour Mousavi, Alireza Beglari and Amin Vakili. The band’s first appearance was in March 2016 when it participated in a music festival a harmonica festival in Tehran and played two of its very first songs called Lazy Cat and Yeehaa After. The track The Visit,

Puckat’s music mainly includes elements of progressive, post and alternative rock with an occasional flavor of smooth jazz and industrial rock to help forming and discussing concepts embedded with the offered pieces. The common approach among the band members is to stick with feelings and concepts first and deploy techniques to give spirit to ideas and bring them to a tangible existence. The track Redemption I,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6844 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*