Newsfeed

The Curse Of Millhaven: Dark vibes and destructive blasts

The Curse Of Millhaven - Weakness

During World War I, the municipality Ypres was scene to three major battles. Now, of course, the cannons are not thundering anymore. The band The Curse Of Millhaven from Ypres now stands however for muck thunder with melodic fast riffs and destructive blasts! Often dark vibes done with finesse is very captivating in my opinion and the Belgian band The Curse Of Millhaven have much finesse and dark vibes. The Curse Of Millhaven released their third album Thresholds and here are the track Weakness,

The Curse Of Millhaven was formed eight years ago and debuted live by joining their compariots Aborted on their Goremegeddon ten-year’s annual tour. The name The Curse Of Millwallhaven is from Nick Cave universe and Millhaven being a fictional town in which an evil little girl named Lottie lives. Lyrically there are a story of a murderous child with a melodic Death Metal/ Metalcore music as basis.  Some of the nine songs on Thresholds are actually instrumental and the music is far from mainstream. The Curse Of Millhaven have many good, creative and well-functioned ideas and the musicians are obvious talented. The track Shelter,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*