Newsfeed

Chalice: With Weltschmerz!

Chalice – Lost Connection

Chalice is a brutal Belgian band revealing the Filth and Tristesse of humanity in dark grooves and furious riffs. So far the band has released two full-length album, and On January 18th 2020 Chalice will release a 2-track EP called Lost Connection. This EP will be released through the band itself, so this is an independent release. The track Why,

Chalice was formed 22 years ago by bassist Chris Lagrange from Iconoclasm, and the band plays a mix between death and thrash metal. Their music is aggressive and emotionally charged with lyrics dealing with fear and weltschmerz. Weltschmerz in its original meaning in the Deutsches Wörterbuch by Brothers Grimm, it denotes a deep sadness about the inadequacy or imperfection of the world (tiefe Traurigkeit über die Unzulänglichkeit der Welt). Weltschmerz latest album Ashes Of Hope was nominated for Belgian’s best death metal album of the year.

Link:
Facebook 

Om Ulf Backstrøm (6710 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*