Newsfeed

Macabre Demise: Hijacks new fans!

Macabre Demise - Awakening

Landshut is a city in Germany, but also the name of a Lufthansa aircraft hijacked in 1977. The band Macabre Demise is from Landshut and is constantly capturing new fans with the music they play! A very, very Brutal Death Metal Grindcore and the sole musician is Andreas Rieger. Today Macabre Demise`s third album was released.

Macabre Demise was founded in 2007, initially as a project. After the first demo and the split CD, the idea of the first live performance came in 2010. Influenced by role models such as Putrid Pile and Viral Load, this one man death grind carnage is back with his third full-length, following two full-lengths and two EPs.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*