Newsfeed

Malamorte: A mystic and occult experience told

Malamorte - God Needs Evil

Malamorte is the occult heavy-metal side project of Alessandro Nunziati (Lord Vampyr, Cain, Shadowreign, Nailed God, ex Theatres Des Vampires). Malamorte was founded more than ten years ago, and the new album God Needs Evil will be released February 21st 2020 via Revalve Records. The track Antichrist,

This new chapter outline the heavy and thrash sulphureous sound with a touch of power metal. In addition the music is sustained by melodic and granitic guitars riff going through fast breathtaking moments of epic sounds which emphasizes the atmosphere of the opera. God Needs Evil is a mystic and occult experience told in 9 tracks.

The first album The Fall of Babylon was recorded in 2009 and out on CD and tape in 2014. In 2015 came Devilish Illusio and the next yearthe band went to the studio in October to record the new album. After two album of Heavy/Black Metal the new way for the next album is oriented towards occult/doom heavy metal sound (Mercyful Fate, Black Sabbath). In March 2017, Malamorte signed a worldwide deal with Pure Steel Records and in June 2017 the new album Satan Goes to Heaven To Destroy the Kingdom Of God was released and in January 2019

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*