Newsfeed

Unmerciful: Suitable for Extreme Death Metal and digging potatoes!

The name Topeka is of Native American origin and means a place well suited for digging potatoes. Topeka is obviously also a good place to grow Extreme Death Metal because the Topeka band Unmerciful forging the most relentless, punishing death metal imaginable. Their new album Wrath Encompassed will released 14 April 2020. The track Incineration,

Brutal Death metal horde Unmerciful are as mentioned above set to unleash Wrath Encompassed, their angriest and most destructive album to date. Wrath Encompassed is the band’s third full-length, and first since signing with Willowtip Records.

Unmerciful takes brutality to new levels on Wrath Encompassed, delivering an intense and relentless assault on the senses. Guitarist Clint Appelhanz comments on the album, «It’s almost time to unleash this audial onslaught! Let’s take a voyage to the furnace and become submerged in a celebration of suffering!».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*