Newsfeed

OzNor: With focus on melodic solo guitar

OzNor – Shattered Illusions

Šamorín is a small town in Slovakia that, despite its size, managed to host the European Championships in terrain running three years ago. I don’t know how sporty the band OzNor is, but they have obviously made an effort to produce their debut EP Shattered Illusion four days ago. A album with Heavy Metal and some minor Thrash Metal with the focus on melodic solo guitar taking over the role of the singer. The EP was recorded, produced, engineered and mixed by Norbert Ozogany at Oznor Studio. Norbert Ozi Ozogany is from Hungary and is the sole musician in OzNor, and the band was formed last year and OzNor also released the debut album Stormbringer last year.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*