Newsfeed

Workshop Of The Wolf: Bumpy, grindy and gravelly

Workshop Of The Wolf – The Waves

The experimental and progressive Gothenburg outfit Workshop Of The Wolf is back with full-length The Waves. Workshop Of The Wolf have roots in the 70 ‘s progressive/experimental music and rock such as King Crimson and Blue Öyster Cult. The track All Bad Things,

They deliver fascinating music with a mix of the somewhat odd, dirty and askew, but at the same time beautiful. So far the band has released a three track EP followed by the debut album Workshop Of The Wolf. The track You Wisper,

The new album The Waves continues in the same vein, odd, dirty and askew, and at the same time beautiful. Swedish oddbods Workshop Of The Wolf sound almost as unorthodox as their tag, but don’t translate that as do not buy. Bumpy, grindy and gravelly as it gets, their music gives into some gusty progressive mega-ludes, in the sweet old seventies taste. The track The Waves,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*