Newsfeed

Gomorra: A furious and relentless beast

Gomorra – Divine Judgement

There are at least six metal band named Gomorra, but our band is located in the town Brugg. The name Brugg indicates bridge in Swiss German and indicates that the city was founded at a bridge over the river Aare. Gomorrah seems like a bridge where the genres Thrash metal, Power Metal and Heavy metal meets!

Gomorra stir up the metal scene with their debut album Divine Judgeme, a furious and relentless beast to be unleashed April 10th on powerhouse label Noble Demon Records ! Insanely fast and groovy riffs of pure perfection, dynamic and energetic, an impressive balancing act of heavy-, power and thrash metal. No surprise, since the line-up consists of experienced and skilled thoroughbred musicians like Damir Eskic of German Thrash Metal legends Destruction (as well as being an ex-student of Tommy Vetterli of Coroner, ex-Kreator) and members of well-established metal acts, like for ex. Gonoreas. The track Gomorra is an epic anthem and will give you an idea of what to expect from the full album

The album is based wholly on the story of the devastated city of Gomorrah and thus the band wanted to encompass the scene with adequate visuals. This meant that they needed an artist who could realize this with a touch of comic character. The cover was drawn by the Hungarian artist Gyula Havancsák who has worked for bands such as Blind Guardian, Accept, Destruction and Burning Witches.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5529 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*