Newsfeed

Cruel Fate: No frills and straight-to-the-point

Cruel Fate - A Quaternary Of Decrepit Night Mares

The Cruel Fate debut album, A Quaternary Of Decrepit Night Mares is a piece of crushing heavy old school death metal. With an custom production suitable for fans of bands such as Bolt Thrower, Grave, Entrails, Jungle Rot, Entombed & Celtic Frost. Primitive, no frills and straight-to-the-point old school death metal but keeping enough distinctive elements to make their sound a mere blatant copy of anything Scandinavian. Powerful, tight, abrasive and catchy from the Québec back. The tracks Decanting Death Under Leaden Skies and Humanity’s Cruelty, Humanity’s Fear,

The title track A Quaternary of Decrepit Night Mares,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*