Newsfeed

Lebenssucht: Obliteratings any cliché of happiness

Lebenssucht - 273,15°C

Thanatoskult Records set April 7th, 2020 as the official release date for Lebenssucht’s (Belgium/Austria) highly anticipated debut album -273,15°C! Lebenssucht is a band that is both uncompromising and relentless.

Lebenssucht means squeezing life out, with all negative and positive aspects, until the very last drop. All members find their peace by transforming the worst into their own strength. This is what the music is about. They allow us taking a deeper look inside their psyches, obliterating any cliché of happiness. Pain is the gate, their eudemonia.

Being founded in late 2015 they are breaking the boundaries of traditional DSBM, exploring depressive imagery as a tool of artistic expression as opposed to a limiting fundamental theme. Following their 2016 released EP Fucking My Knife this is especially highlighted on their upcoming debut full-length record -273,15°C which expands on a heavy atmospheric sound with aggressive and, at times, disturbing tendencies. The track Mirrors,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*