Newsfeed

My Arrival: With intensity and progressive roots in mind

My Arrival – Satur9 & Indigo

Tomorrow the album Satur9 & Indigo by the band My Arrival will be released! My Arrival is a band in which various influences from Artpop and Postrock make the music varied, original but still accessible. The track Pale White Dot,

My Arrival deliver cinematic rock music for the passionate listener. Satur9 & Indigo was actually album of the week by Betreutes Proggen! The track Full Dark No Stars,

My Arrival began life when three souls wandered into a single room with the intention to write music from a different perspective than they had done so before: shorter and accessible songs, without losing any of their intended intensity and progressive roots. The result of this collaboration is their before mentioned album entitled Satur9 & Indigo. The track Gone,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5142 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*