Newsfeed

Depraved: With cult band status

Depraved – Raped Innocence

There are at least eight ok metal bands called Depraved, and all eight plays some form of Death Metal. «Our» Depraved is from France and was active from 1992-2004 and 2011-present.

French Brutal Death / Grind band Depraved have released a new music video for Asylum, taken from their fourth album Raped Innocence, released February 7th, 2020 by Music-Records.

Depraved was founded in 1992 and with more than 180 gigs across Europe they are an experienced band. In addition they have achieved status as cult band in France in the underground world. Depraved have shared the stage with Napalm Death, Mortuary, Aborted, Kronos, Benighted, Loudblast, and Mercyless. Raped Innocence reflects the quality and know-how of Depraved component with brutality, in their genre Death Grind.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*