Newsfeed

Aborted: Sonic mass murderers….

Aborted - La Grande Mascurade

La Grande Mascurade is the upcoming EP from Aborted. There are many ways to die but even more to kill as sonic mass murderers Aborted elaborately explain since their forming back in 1995.

Belgian death metal band Aborted announce three-track EP La Grande Mascarade out April 17th. The EP will feature studio recordings of Gloom And The Art Of Tribulation, Serpent Of Depravit, and Funereal Malediction.

The band states, «Not only do we have this ultimate badass tour with Napalm Death, but since 2020 marks 25 years of us making noise, we figured we should take advantage of that fact and serve you guys up some tasty treats in the form of the EP La Grande Mascarade! Completed with shocking art courtesy of Mitchell Nolte (http://mitchellnolte.com/) and produced by Kristian Kohle Kohlmannslehner».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*