Newsfeed

Turpentine Valley: Slow, intense, relentless….

Turpentine Valley - Etch

Belgium based Turpentine Valley reduces its post-metal to purity, etching it to the soul of anyone open to it. No words, massive sound. Hitting it hard. Layered guitars. Growling bass. Allowing music to tell its story: slow, intense, hard and relentless. Their debut full length-album was entitled Etch. The track Trauma,

Although its members already play together for more than half a lifetime, Turpentine Valley still could be called a rather young band, only seeing the light in 2016. Instrumental or with vocals, it makes little difference, the fact remains that we are dealing with a good band that has been trying to earn its stripes for four year now. The track Vergeten,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*