Newsfeed

Nox Formulae: Delving deeper into the Draconian Universe

Nox Formulae - DRAKON - DARSHAN - SATAN 

The Red Black Clan of Nox Formulae returns with their second sonic grimoire of Higher Black Magic 27 March 2020 . Delving deeper into the Draconian Universe and the Shadow Current emanating from the hidden and relatively unexplored realms of the Qlipha Of The Concealers, Satariel, Archon of which is the second face of Lucifer, the Mighty King Lucifuge Rofocale.

DRAKON – DARSHAN – SATAN is based -music and lyric wise- on the grimoire At the Outskirts of the Shadow Current: The Dark Initiation in this lifetime by Daemon Gharrassielh and all those Dark Traditions offered by the Red Dragon to humanity. The track Psychopath Of NOX

The band comments on the album: «DRAKON – DARSHAN – SATAN is an actual sonic grimoire of Higher and Lower Black Magic. It is based on actual experiences on the physical and the magical planes. One can deal extensively with the themes appeared in this record through the upcoming grimoire At the Outskirts of Shadow Current: The Dark Initiation in this Lifetime, by Daemon Gharrassielh. Crush all enemies and welcome Noctifer, the king of the Shadow Allies!».

DRAKON – DARSHAN – SATAN is a musical outcome of actual experiences that took place both on the physical and spiritual planes during the time years 2015-2019.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*