Newsfeed

Schattenfall: Intentionally or unintentionally?

Schattenfall - Das Verderben

28 February 2020 Sachattenfall released their first EP Das Verderben. Schattenfall are comprised of ex-members of White Ward, and while definite similarities can most definitely be heard, they take the music to an ever darker more expansive space. Probably for fans of other depressive / atmospheric black metal as Sun Of The Sleepless, Secrets Of The Moon, Geist, and Lunar Aurora should enjoy this release. The track Totentanz,

Intentionally or unintentionally the band really were able to invoke quite a bit of the early avant-garde black metal bands, Ulver, Arcturus, and Ven Buens Ende as well. I must admit that this is quite intriguing to hear. Schattenfall’s debut album, Schatten In Schwarz, made a Metal Injection’s writer pick for Top Metal Albums of 2018! The track Der Schiffbrüchige,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6031 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*