Newsfeed

Martin Templum Domini: With furious riffs and virtuous solos

Martin Templum Domini - Martin Templum Domini

Martin Templum Domini is a metal band from Barcelona with many virtuoso guitar solos and instrumental fast & strong guitars/ bass/drums riffs. Martin Templum Domini released their self-titled debut in 2018, but first now the album get a proper distribution. Martin Templum Domini`s peculiar style is captured in this totally instrumental album where the melody comes from the guitar itself. The track Inferno,

An album full of furious riffs and virtuous solos with neoclassical tints and fast and spectacular drums, along an extremely difficult bass line execution. Combining traditional metal and progressive elements, this is a conceptual album based on Dante’s Divine Comedy and combining a great mix of metal styles.

Martin Templum Domini is a band formed in Barcelona in the end of 2017 under the idea and concept of virtuoso guitarist Carlos Martin, who already has several ideas written for this immense project. At the beginning of 2017, drummer Mario Vico and bassist Ivan Martin join the project without any doubt.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*