Newsfeed

Solitude Within: Lost in an overwhelming world

Solitude Within - Astray

Solitude Within is a Belgian female fronted band that combines classical music with hard rock and heavy metal and gives it a modern touch. The track Ashtray,

The band states about Astray, «The song is about being lost in an overwhelming world, being caught in lies and broken things. It’s about loss, defeat, losing your mind. But it’s also about hope. Hope that someone will be there to guide you home».

The band also states not modestly luckily, «We bring you great symphonic rock music with a beautiful melodic female singing voice, gorgeous melodies, epic choruses, thunderous drums and blazing guitar solos that will blow your mind».

«With all of that combined, we create our own unique sound which will get stuck in your mind for a long time!».  An older track entitled Fade Away,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*