Newsfeed

Arida Vortex: Funny acronym trivia…..

Arida Vortex – Riders Of Steel

Russian Power Metal band Arida Vortex will release their new album Riders of Steel which will be made available on April 18. The album was mixed/mastered at Navaho Studio by Arkadi Navaho. Artwork done by Mayhem Project Design. A funny trivia: Arida in the band’s title is actually an acronym of the original lineup’s band members’ names.

Arida Vortex was formed in 1998 at Moscow, Russia by Roman Guryev. After 22 years of activity, 7 studio albums and some lineup changes the band members are Evgeny Epishin (vocals), Roman Guryev (guitar), Alexander Strelnikov (guitar), Alexander Fedonin (bass) and Vadim Sergeyev (drums). The track Riders Of Steel from 2018 album Small Toy Soldier.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*