Newsfeed

Ayyar: Deep sound with ancient mystical influences…..

Ayyar - Balkarnin

Tunisia have according to Metal Archive only 24 active metal band, and one of them are Ayyar from the town Sousse. That town`s economy is normally based on transport equipment, food, olive oil, textiles and tourism. But maybe Ayyar can help in that area with its Special Black metal?

After their return after nine years of silence with the EP The Lunatic Creature of 2018, a new EP entitled Balkarnin with two new black metal tracks of powerful and deep sound with ancient mystical influences. The track I,

Ayyur plays an intriguing amalgam of Avant-Garde and Atmospheric Black Metal. They nowt bring forth their latest brew of atmospheric Black Metal. In addition to their new EP, the b-side of the cassette contain 4 unreleased bonus tracks from 2013 – 2010 – 2008 that are exclusive to this limited edition tape with only 100 copies worldwide and comes on 3 separate shell variants.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*