Newsfeed

Sentre: Punch-to-the-gut metal band…..

Sentre - Sentre

Tomorrow the self-titled EP Sentre will be released, and with a little use of deduction the band name is of course Sentre. The track Odium,

Sentre is a quartet from Roeselare in Belgium and they try to make a new brand of metal music, and these four hardened musicians gathered to produce a different and refreshing type of heavy music. In 2018 Sentre decided to share their hard work with the world and headed into the studio.

The band is powered by Nick Lamote’s raging and powerful vocals, dazzling guitar work and bendy bass work and kick ass powerful drum grooves. Sentre is a solid, heavy and inspired punch-to-the-gut metal band. The tracks Stray and Herd,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*