Newsfeed

Welicoruss: Depths of Icy Cold Siberia and back…..

Welicoruss – Asiberian Heathen Horde

Symphonic Black Metal From The Coldest Depths of Siberia is on the agenda today. Welicoruss is one of the most famous symphonic/pagan/black metal band in Russia. Welicoruss take you away on a journey far away to Depths of Icy Cold Siberia and back. The band was born in 2005 but the first demos appeared in yearly 2000th. The band’s sound and imagery is undoubtedly that of black metal; lyrics, concept and ideology are inspired by the ancient Russian folklore. Symphonic Black Metal Lords Welicoruss have released their new album Siberian Heathen Horde four days ago.

Welicoruss appeared in Europe 3 years ago and they are already playing all the biggest festival across the whole Europe and playing over 320 concerts.

The band states: « A lot of effort, time, work has been put into this album. This album is a 5 year old piece of our life, for which we haveexperienced a lot, lost a lot, but also achieved so much, all this can be heard in this album, filled with aggression, mysticism, pain and joy! Once again we apologize for such a monstrous delay, we are struggling with the obstacles of outside world every day, but we are not always able to be winner, but nevertheless thanks for your patience and support! ».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*