Newsfeed

The Bloody Mallard:  Booked for HRH Prog…..

The Bloody Mallard - Realm

The Bloody Mallard is a instrumental London-based heavy psych, prog and alt-rock project. After experimenting with melodies, rhythms and tones that were reminiscent of many mushroom trips in rural Kent, the sonic segments finally formed into songs. Realm is Bloody Mallard`s new album and to be released 8th May. The track Ceremonious Synapses,

Actually Blood Mallard are recently been booked for HRH Prog next year on the back of their online fan base. The band might be for fans of King Crimson, Pink Floyd, Baroness, Yob and Elder. The new album contains Bloody Mallard’s heaviest riffs to date, and the soundscape is often both pretty weird and experimental. The band leaning to both pastoral elements and as a contrast more metal inspired music. The tracks Noble Rot and Subjects To Entrophy,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7129 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*