Newsfeed

Two Face Sinner: With blasphemous activities…..

Two Face Sinner - Spiritual Nemesis

Peruvian Black/Death Metal band Two Face Sinner, founded by Numa (vocals and guitar), and Arún (guitar) started its blasphemous activities in 2006, year in which they dedicated entirely to the composition of the stuff for their debut whitch was relased four years later. Their sophomore album Peccatum Originale followed in 2015, and next month the band will release its third album Spiritual Nemesis. The track Servants Of Blind Faith,

 «Two Face Sinner is a kind of archetype, that we use to develop ourselves in this society. It’s like being the smartest individual in the middle of all common standardized religious society that reigns all across South America. I show you two faces of the coin, so I make sure I don’t kill you attempting to co-exist in this world», explains band founding member Numa. The track Trimphant Satan,

The band states: «Triumphant Satan’ is a metaphoric post-apocalyptic song the band wrote to stand out the triumph of the wise men, representing its greatness as a Raven. He is the guardian of the Holy or Unholy…».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*