Newsfeed

Galia Social:  Polished, Classy, Technical, Emotional…..

Galia Social – Rise

Galia Social from sunny Orlando have released the album Rise some months ago.

Some statement about their music from Bandcamp.

«Awe-inspiring music on all fronts right from the production to the songwriting and musicianship. An incredibly talented bunch of musicians! ».

«Polished, Classy, Technical, Emotional, thanks for dong more, great to hear you guys again».

«I love Galia Social’s music because of the refreshing mix of intricate melodies, good vocals, and mastery of instruments».

«The full non-stop run of the debut album, Rise. As all of the songs naturally run together, this is the definitive way to listen to the album. We hope you all enjoy it! ».

Obviously the band has a big fan base as far as I can understand.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*