Newsfeed

Zeus The Temple: Temple and Wunder makes w……music!?

Zeus The Temple – We Can Win

Wellington is particularly well-known for its film and theater industry, but the band Zeus The Temple shows that there are also good bands coming from this city. Zeus The Temple is the brainchild of singer/songwriter/multi-instrumentalist Henry Temple. The debut album We Can Win was written and recorded in New Zealand and Australia and combine’s facets of rock, prog and orchestral influence’s. The album will be released worldwide via Sliptrick Records later in the year.

Henry Temple has previously had success in the U.S and Canada with songs of his placed in Hollywood movie’s as well as on U.S and Canadian television and airplay on college radio in the U.S and solid airplay in New Zealand. Zeus The Temple are: Henry Temple –Vocals/Drums/Guitar/Keyboards/Production and Jet Wunder – Lead Guitar/Bass/Programming.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*